תכירו את עינב מהטאסטי טראק. אחד הפודטראקים הראשונים בארץ שנפתח עוד לפני הקורונה. עינב חזר לארץ אחרי עשור בחו”ל ופתח את הפודטראק המוצלח הזה.
עינב עבד שנים רבות ביח”צ, מסעדנות ומלונאות. עבד בהרבה מטבחים מוכרים בארץ ולבסוף מצא את הפינה שלנו כאן בחוף הכרמל. הפודטראק התחיל במשק של עינב במושב צרופה,עבר לחניון אתאטורק וממרץ האחרון התמקם בגבע כרמל.
הקונספט: כריכי בוטיק, בשר עוף וצמחוני. ארכיטקטורה של ביס – שכבות של כריך שנותנות את הביס המושלם! הכריכים ללא גלוטן ומוגשים בצלחת. המנות קרויות על שם אמנים מוכרים.
מנות הדגל: סלבדור דאלי – בשר מפורק. אסאדו.
אנטריקוט – מנה מטורפת.
שום קונפי ביצת עין.
המבורגר קצבים: אנטריקוט מהטובים בארץ – 200 גרם/ 160 גרם
חזה עוף: סלייסים במרינדה .
מנות צמחוניות: המבורגר צמחוני על בסיס פטריות.
רטבים עבודת יד במקום: איולי חרדל, חריף ירוק, שלושת הפלפלים ועוד…
מנות ילדים: נקנקיית עוף, פוטטוז להיט.
מרקי חורף: גולש, דלעת, ארטישוק ירושלמי.
שעות פתיחה: א,ב,ד,ה 12:00-19:00
בחורף סגירת חורף עם פטריות חימום
עוד פרטים בדף האינסטגרם: https://easy.co.il/page/10086676?utm_medium=social&utm_source=easy_app&utm_campaign=bizpage_header_share
עמותת תיירות כרמלים
carmelim1@hcarmel.org.il
04-9841114
49841114 -972+